Je hebt er een hele collectie van, schoenen, je weet precies wat bij jou past en je kiest de mooiste schoenen uit voor je collectie. Misschien zijn de Nubikk heren schoenen wel jouw favoriet, en past het bij iedere outfit die jij maar kan bedenken. Maar wat als je alleen maar goed bent in het uitzoeken van schoenen, en geen flauw idee wat jij met de rest van de outfit aan moet. Of je weet wel wat je wilt, maar je kunt het maar nergens vinden omdat iets zo specifiek is, nou, ga dan lekker aan de slag.
Nubikk heren schoenen

Ga eens rondkijken op markten

Vaak als je een hele specifieke stijl hebt of een apart gevoel voor mode hebt is het moeilijk om ook echt iets te vinden wat daarbij past. Je weet vaak niet waar je zoeken moet, en je bent hartstikke blij als je dan ook daadwerkelijk iets betaalbaars vindt. Markten kunnen goede plekken zijn om kleding te vinden die ietwat meer apart is, en misschien weet jij ook wel een aantal tweedehands winkels waar jij mee aan de slag kunt. Het hoeft namelijk niet allemaal kant en klaar te koop te zijn, toch?

Ga zelf bijvoorbeeld iets maken

Misschien denk je nu dat je daar helemaal niet de skills voor hebt, dat jij geen flauw idee hoe je überhaupt een shirt in elkaar moet naaien, maar het zal je vast verbazen hoe makkelijk dingen te leren zijn. Als jij al een google search doet zul je al snel vinden dat er zat manieren zijn om hiermee te beginnen, en ook zat mensen zijn die je kunnen helpen via jouw beeldscherm alleen al. Want ja, als je echt iets specifieks aan wilt moet je er misschien wel wat meer voor doen.

Wees gewoon creatief

Steek je handen eens uit je mouwen, er is zat wat jij zelf kunt doen om jouw stijl helemaal bij jou te laten passen. Koop wat kleding die bijna helemaal bij jou past en verander er hier en daar wat aan om het perfect bij jouw mooie schoenencollectie te laten passen. Maak zelf eens wat, of vraag hulp aan iemand die bereid is jou te helpen om iets zelf te maken. Wie weet vind je het ook wel heel erg leuk als je eenmaal begonnen bent, en heb je er niet alleen nieuwe kleding bij, maar ook gelijk een nieuwe hobby. Je weet maar nooit wat voor creatieve gedachten er allemaal in jouw hoofd rondspoken totdat je ze eruit laat natuurlijk. Ga lekker aan de slag!