Creativiteit uit zich in allerlei vormen. Ik schrijf bijvoorbeeld boeken. Jeugdboeken en romans. Die deel ik graag met lezers. Meestal hoef ik niet zelf te zorgen voor transport, dat doen anderen voor me. Maar soms wil ik wel eens één of meerdere boeken versturen. Laatst was er in een prijsvraag een boek van mij te winnen. Ik zou drie boeken sturen naar de organisator. Maar dat bleek nog best wel een gedoe. Even goedkoop pakket versturen bleek toch wat makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteindelijk is het geregeld, maar later kwam ik erachter dat dit heel wat sneller en makkelijker kan: online dus!

Goedkoop pakket versturen: maak het je makkelijk

Goedkoop een pakket versturen regel je dus heel makkelijk online. Je hebt er helemaal geen omkijken naar! Wat super handig is. Want toen ik mijn boeken wilde verzenden, moest ik eerst opzoek naar een juiste doos. Met die doos moest ik terug naar huis. Ik pakte natuurlijk zelf het pakketje in. Nadat ik het geadresseerd had, moest ik weer naar een verzamelpunt om het pakket in te leveren. Al met al ben je daar wel een uurtje mee kwijt. En dan woon ik dus nog op een paar minuten afstand van een winkelcentrum met alles erop en eraan. Nou, dat moet toch makkelijker kunnen. En dat blijkt zo te zijn. Tegen een hele schappelijke prijs. Goedkoop een pakket versturen kan via een gespecialiseerd bedrijf. Zij komen het bij je ophalen en regelen verder alles.

Waarom uitbesteden?

Kijk, ik stuur maar een paar pakketjes per jaar, maar er zijn natuurlijk mensen die het om werk- of privé redenen heel vaak moeten doen. Dan is het echt een zorg minder als je dat door een ander kan laten doen. En dat niet alleen, het bespaart je heel veel tijd. Zelf heb ik altijd, zeker als ik wat duurs verstuur, toch wat spanning of het pakketje wel goed aankomt. Als je het versturen uitbesteed dan houdt het bedrijf ook voor jou het pakketje in de gaten. Dat scheelt weer veel tijd doordat je zelf niet de hele dag naar de tracker zit te kijken. Zo weet je ook precies wanneer jouw pakketje in goede staat ontvangen is.

Je kunt tegenwoordig van alles online regelen. Ondernemers worden daar heel creatief in. Maar deze dienst, het online goedkoop een pakket versturen, vind ik één van de betere aanwinsten. Dus een pakket versturen regel je voortaan slim online.